Poista vinkki matkaoppaastasi

Olet poistamassa vinkkiä matkaoppaastasi. Voit toki aina myöhemmin uudelleen lisätä vinkin matkaoppaaseesi.

Tallenna vinkki matkaoppaaseen


Anna nimi uudelle matkaoppaalle, johon haluat lisätä vinkin:

Valitse alla olevasta listasta jokin matkaoppaistasi, johon haluat lisätä vinkin:

Vahvista poistaminen

Vahvista poistaminen

Haluatko varmasti poistaa vinkin?

Lisää kommentti

Protaras

Blue Village Nausicaa Beach

Vaihe 1 / 5


Anna maantieteellinen sijainti

Tähän voi syöttää tarkentavan alueen jos kyseessä on esim. saari, kunta, osavaltio (HUOM! kenttää ei ole pakko täyttää)

Anna kaupungin nimi

Tähän syötät kaupungin nimen

Anna osoite

Tähän syötät vinkkisi osoitteen. Klikkaa vielä alla olevaa Etsi-painiketta, niin osoite haetaan kartalle.

Oletko samaa mieltä?

Kerro mielipiteesi ja kirjoita vinkkisi kohteesta: Blue Village Nausicaa Beach!

Perustiedot

Keskiarvosana(2)

Hotellitiedot: Finnmatkat.fi 

Blue Village Nausicaa Beach sijaitsee niemellä, jota ympäröi turkoosinsininen Välimeri. Täällä koko perhe pääsee nauttimaan niin aktiviteeteista kuin rentoutumisesta. Protaraksen keskusta ja hieno hiekkaranta sijaitsevat kävelyetäisyydellä, jot

Sitarkas Street 19, 5297 Protaras, Cyprus. POB 33083, 5310 Paralimni.
-23 83 11 60

Sijainti: Eurooppa | Kypros | Protaras | Kategoria: Majoitus

Ilmoita asiattomasta sisällöstä
 / 
Käyttäjän Heli Jaanu arvio:

Mahtavalla paikalla sijaitseva tasokas huoneistohotelli. Erinomainen valinta lapsiperheille! Hyvä all inclusive, joka illalle oma teemansa eli myös vaihteleva. Tasokasta viihdeohjelmaa iltaisin ja plussana mahdollisuus sekä syödä illallista että katsoa viihdettä samanaikaisesti. Aikuiset saavat syödä kaikessa rauhassa, kun lapsetkin viihtyvät ruokapöydässä. Huoneistoista pidetään hyvää huolta ja hotellin henkilökunta oli oikein miellyttävää. Näkymät hotellialueelta mahtavat! Edessä kirkasvetinen lahti ja aivan vieressä (n.50-100 m) hienohiekkainen ranta. Suosittelen lämpimästi!

Avainsanat: all inclusive hotelli huoneistohotelli majoitus ranta siisti viihtyisä

Lisää kommentti Ilmoita asiattomasta sisällöstä
Käyttäjän Annamanna arvio:

Protaras on ihana matkakohde rentoutumiseen! Lähdimme perheen kouluikäisten lasten kanssa reissuun. Tarkoituksena oli nauttia lämmöstä, kirkkaista vesistä ja hyvästä ruuasta. Kaikki toteutui täydellisesti. Olimme juhannuksen reissussa. Lämpöä oli koko ajan varjossa 34 astetta. Hotellialue oli tosi kaunis ja uimamahdollisuuksia valtavasti. Hotellin jyrkän kivikkoisessa rannassa oli hyvät laiturit mereen,lisäksi oli ihana rantapoukama, joka oli pientä valkoista kiveä. Aivan näköetäisyydellä on Fig Tree Bayn upea hiekkaranta kaikkine vesiaktiviteetteineen. Hotellilla on kaksi suurta uima-allasta ja vauvojen allas. Vesi oli kaikissa altaissa tosi lämmintä! Ostimme heti ekana päivänä snorkkelit ja opimmekin kaikki snorklaamaan. Meille avautui kirkkaiden vesien myötä aivan uusi maailma veden alla. Suolaisen meriveden takia myös uimalasit oli hyvä hankinta. Hotelli oli siisti ja alue kaunis. Olimme huoneistossa, jossa oli keittiö/olohuoneyhdistelmä, makuuhuone ja kylppäri. Viisi henkeä mahtui hyvin. All inclusive oli mahtava juttu. Ruoka oli hyvää ja monipuolista, kaikki oli tuoretta. Ruoka-aikojen välissä ehti hyvin käydä vaikka missä esim. Aiya Napa, Paralimni, Cape Greco, Sotira, Dherynia, Famagustan näköalatorni. Eli all inclusive ei rajoittanut meitä, kuten etukäteen ajattelin. Söimme kaikki kerrat hotellilla. Shoppailusta vielä sen verran, että löysimme vaikka mitä ostettavaa, ostoskatu oli yllättävänkin pitkä. Nuoriso oli innoissaan: "Snapback"-lippiksiä (n.12€/kpl) sekä kirkkaanvärisiä "Rayban"-aurinkolaseja (6-10€). Uimashortseja, bikineitä ja kenkiä oli myös hyvät valikoimat. Laajemmat ostosmahdollisuudet löytyy Aiya Napasta tai Paralimnista.
Näin perheenäidille oli mahtavaa, kun ei tarvinnut miettiä ruoka-asioita. Istui vain valmiiseen pöytään. Lapset valitsivat tyytyväisinä itselleen ruuat ja söivät nurisematta. Täydellinen loma!

28.06.2012
Lisää kommentti Ilmoita asiattomasta sisällöstä