Poista vinkki matkaoppaastasi

Olet poistamassa vinkkiä matkaoppaastasi. Voit toki aina myöhemmin uudelleen lisätä vinkin matkaoppaaseesi.

Tallenna vinkki matkaoppaaseen


Anna nimi uudelle matkaoppaalle, johon haluat lisätä vinkin:

Valitse alla olevasta listasta jokin matkaoppaistasi, johon haluat lisätä vinkin:

Vahvista poistaminen

Vahvista poistaminen

Haluatko varmasti poistaa vinkin?

Lisää kommentti

Tri Trang Beach

Merlin Beach Resort

Vaihe 1 / 5


Anna maantieteellinen sijainti

Tähän voi syöttää tarkentavan alueen jos kyseessä on esim. saari, kunta, osavaltio (HUOM! kenttää ei ole pakko täyttää)

Anna kaupungin nimi

Tähän syötät kaupungin nimen

Anna osoite

Tähän syötät vinkkisi osoitteen. Klikkaa vielä alla olevaa Etsi-painiketta, niin osoite haetaan kartalle.

Oletko samaa mieltä?

Kerro mielipiteesi ja kirjoita vinkkisi kohteesta: Merlin Beach Resort!

Perustiedot

Keskiarvosana(6)

Hotellitiedot: Finnmatkat.fi 

Perheiden suosikki, Blue Village Merlin Beach Resort, sijaitsee rauhallisella niemellä Phuketissa. Hotellissa on lastenkerhot ja paljon toimintaa kaiken ikäisille, kolme allasaluetta ja koralliranta. Mikäli matkustatte suuremmalla porukalla, on

99. Muen-Ngoen Road Tri Trang Beach Patong, Kathu District Phuket 83150, Thailand
-76-29 43 00

Sijainti: Aasia | Thaimaa | Phuket | Tri Trang Beach | Kategoria: Majoitus

Ilmoita asiattomasta sisällöstä
Käyttäjän Torkku-Tiina arvio:

Aivan ihana, täyden palvelun lomaparatiisi. Laajalta allasalueelta löytyy vauhdikasta vesijumppaa, rauhallisia kulmia nautiskelijoille, peuhupaikkoja uimataidottomille sekä aktiivinen allasbaari. Hotellin oma ranta on melko mitätön, mutta heti tien toisella puolella avautuu pitkä, rauhallinen hiekkaranta. Käymisen arvoinen paikka on myös niemen kärjessä, tietä eteenpäin taxilla kulkien pieni syrjäinen ranta. Patongille pääsee näppärästi ja huokeasti hotellin taxilla tai tuktukilla sekä laiskalle liikkujalle riittää hotellin omista ravintoloista useammaksi päiväksi maisteltavaa. Hotellin siisteydessä tai palvelun tasossa ei meillä ollut mitään moitittavaa. Enemmänkin tämän reissun jälkeen oli vaikeaa löytää Thaimaan alueelta jotain toista yhtä houkuttelevaa kohdetta toimeliaalle pienlapsiperheelle. Suosittelen kohdetta lämpimästi ja voisin lähteä vielä kolmannenkin kerran. Lapset varsinkin arvoistivat monipuolista ja aktiivista allasaluetta sekä Coffee Shopin Banana Slpittejä.

1 kommentti

Avainsanat: hyvä palvelu iso uima-allasalue monipuolinen siisti

Lisää kommentti Ilmoita asiattomasta sisällöstä
Käyttäjän risu arvio:

PLUSSAT:
-ylellinen, tasokas
-mahtavat allasalueet
-runsas aamiaispöytä
-paljon aktiviteetteja
-rannalla, täydellinen ranta snorklaukseen
-siisteys
-useita ravintoloita ja baareja
-mahdollisuus täysihoitoon
(illallispöytä katettiin rannalle ulkoilmaan)
-lapsille/ perheille
MIINUKSET:
-syrjäinen sijainti, kaikkialle mentävä taksilla/Tuk-Tukilla
-hintataso hotellilla moninkertainen muuhun Phuketiin verrattuna
-huoneiden taso ei samaa luokkaa kuin yleiset tilat, esim.jouduimme vaihtamaan huonetta koska viereisessä huoneissa tupakoitiin ja savu kantautui meille vesi-ja viemäriputkistojen kautta

Avainsanat: hotelli iso uima-allasalue uima-allas ylellinen

Lisää kommentti Ilmoita asiattomasta sisällöstä
Käyttäjän svedoir arvio:

Hotellin taso ei ole misään nimessä vastannut luokitusta 5*,oli melkoinen pettymys. Erityisen huono oli ravintoloiden taso, palautimme buffet-illalliskupongit ensimmäisen illan jälkeen, aamiainen kelpaisi. Plussaa: isot huoneet; tosi laajat ja monipuoliset allasalueet; kahden rannan läheisyys(hotellin omalla rannalla voi uida ainoastaan korkean nousuveden aikana, muutoin kivikkoa; mutta pääsee pitkähäntäveneellä 5 minuutissa hienolle Freedom-beach rannalle 300B/aik. Varsinaiselle Tri Trang beachille lyhyt n. 300m matka, josta löytyy koht.hyvä paikallinen ruokaakin. Rauhallinen kohde verrattuna läheiseen Pathongiin mutta lapsiperheiden paljous(vaikka itse olemmekin sellainen) hieman pisti silmään. Illalliselle lähdettiin n. joka toinen ilta Pathongille taksilla, josta voin suositella hyvän Laimai-ravintolan rantabulevardilta.

1 kommentti

Lisää kommentti Ilmoita asiattomasta sisällöstä
Käyttäjän Tapsa O arvio:

Jokunen sana Hotellista Merlin Beach Resort.
Tulimme juuri viime yönä reissusta. Olimme 2 vko ko. hotellissa ja täytyy myöntää, onneksi, että pääosin lukemani jutut hotellista osoittautuivat vääriksi.
Hotelli oli erittäin hyvä. On varmaan totta, että jokunen vuosi sitten palaute on ollut toisenlainen. Saimme tietää mm. että n. vuosi sitten pääosa henkilökuntaa oli potkastu pihalle ja uutta sisään. Tosin, ehkä 2 - 3 kpl henkilökunnasta vielä vaatisi ainakin lievää palvelukasvatusta. En loppuaikana mm. viitsinyt aamiaishuoneen vastaavalta ilmeettömältä, hymy hukassa ja astioita kolistelevalta " pomolta" edes kahvia pyytää, vain hain itse mutta tämä nyt ei iso haitta kokonaisuudessaan ollut.
Hotelli oli erittäin siisti, huonesiivous huippuhyvä, ruoka erinomainen ja.... jos tai kun tiedät, että matkaa on n. 3 - 4 km. kaupoille, on selvää, että hotellihinnat ovat kalliimpia, tosin, eihän hotellista ole pakko mitään tuliasisia ostaa...tai mene keskustan hotelleihin, johan on tohinaa ja muuta. Taksi Banga Roadin päähän on 300 batia ja saman verran takaisin, ellet hyödynnä ilmaisia busseja, tosin vain muutama päivälle mutta aamulla pääset kylille ilmaiseksi ja taisi olla pari - kolme kertaa päivän mittaan ? emme käyttäneet.
Allas alue on huikean hyvä, ranta on huonohko mutta Tri- Trang on parempi, Paradise Beac ranta oli OK mutta pirusti jengiä ja ahdas... venäläiset suosivat tätä ....me emme, kerta riitti. Freedom beach oli upea, tosi upea. Tosin 300 bt/ nuppi menopaluu mutta on hieno suositteleb. Ja Freedomilla on hyvät snorklauspaikat, todella hyvät. Olimme Rayan reissussa Phi Phi jne matkoihin meni n. 2 h/ sivu.... Phi phi oli hieno paikka mutta snorklauspaikat, kuten freedom. Freedomilla on Ok ruoka ( siis reissuruoka) kanaa ja riisiä ja toisin päin mutta toimii ja riittää tuossa helteessä, Singhaa jne. riittää, ja edelleen se Freedom ranta = UPEA, tilaa pelailla, levätä, ei liikaa jengiä, kosa varmaan 99 % tulee maksuveneillä, sinne ei mennä skootterilla.

3 Kommentit

Avainsanat: hotelli iso uima-allasalue majoitus merlin beach resort ranta rauhallinen ravintola siisti uima-allas viihtyisä

Lisää kommentti Ilmoita asiattomasta sisällöstä
Käyttäjän matkamatka arvio:

Olimme Merlin Beach Resortissa 2/2012. Hotelli ja maisema huoneen parvekkeesta oli kuin paratiisista. Lämpötila oli tasaisesti öin päivin, ilmassa ja vedessä noin +30. Allasalueet olivat isot ja loisteliaat, niihin pääsi vilvoittelemaan. Uimisesta innostuneiden lasten ja aikuisten unelmakohde! Siistiä ja puhdasta kaikkialla. Miinusta hinnoista: hotellin ruoka ja kauppa olivat kalliimpia kuin Suomessa! Edullisempaa oli hotellin ulkopuolella, taksimatka Patongin kaupunkiin noin 5 euroa. Aamupala oli monipuolinen, samoin illallisbuffet. Illallisella myös kivoja ohjelmanumeroita. Lapsille oli ranskalaisia ym, jos thairuoka ei maistunut. Hieronnassa ja hoidoissa kävimme päivittäin rannalla lavan takana, noin 6 euroa tunti (250 bht). Osa hotellihenkilöstöstä hymyilevää, osa ei.

2 Kommentit

Lisää kommentti Ilmoita asiattomasta sisällöstä
Käyttäjän Kiraki arvio:

Ihan mahtava vaihtoehto lapsiperheille. Bamse-kerho loistava, ohjaajat ihania. Miinuksena nuorten "Hang Out" minkä tiedotus heikkoa, meidän nuorella jäi paljon välistä juuri tiedon puutteen takia ja nuoren rohkeus ei riittänyt ns. jäädä vaan sen kerran kun paikka löytyi..olisi hyvä jos Hang out olisi jossain sisätilassa, eikä ulkona kaiken keskellä. Uima-allas alueet tosi monipuolisia, kaikille jotain! Joka ilta "teema buffet" (amerikkalinen, kala, thai..jne.). Hyviä ravintoloita. Ilmainen bussikuljetus sujui hyvin, hotellillepäin patongilta oli eka kerran vaikea löytää se paikka mistä bussi lähtee. Hotellin omalle rannalle tarvii uimakengät, ainakin pienille. Toinen ranta joka lähellä, tarvitsee etsimistä, kannattaa kysyä neuvoa. (3/14)

Avainsanat: hotelli iso uima-allasalue

Lisää kommentti Ilmoita asiattomasta sisällöstä